help de rietkraag aan jaar lang gratis fruit

Maaike Rozema en Milou Haen, twee leerlingen uit groep 8 van basisschool De Rietkraag in Raalte Noord, schreeuwen om hulp. Het duo doet mee aan de ‘Gouden Peer Awards’, een wedstrijd van jongerenzender Nickelodeon, en kan daarmee een grote prijs winnen. De prijs is namelijk een jaar lang gratis fruit voor de gehele school.

Als kampioen van de provincie Overijssel zit het Raalter duo bij de laatste twaalf kanshebbers op de hoofdprijs. Om uiteindelijk te winnen zijn Maaike en Milou zoveel mogelijk ‘tienen’ nodig. Tienen? Ja, op de site van de ‘Gouden Peer Awards’ kun je de twaalf filmpjes dagelijks een cijfer geven. En het filmpje met het hoogste gemiddelde cijfer wint uiteindelijk de fruitprijs. Dus ga de komende weken elke dag even naar het filmpje van Maaike en Milou en geef de meiden telkens een tien. Op zaterdag 13 december wordt in de tv-studio de winnende school bekend gemaakt. Maaike en Milou zijn daar dan ook bij en komen dus in ieder geval op televisie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.