heerenzitting in het vervolg bij reimink

De Raalter Heerenzitting, met inmiddels een 11-jarige historie, heeft een nieuw onderkomen gevonden in Reimink, trefpunt aan het Kroonplein in Lemelerveld. Daar zal op zondag 5 april 2009 de eerste editie van de Sallandsche Heerenzitting plaatsvinden.

Heerenzitting.nl is een project van artiesten-/organisatiebureau Starfactory uit Raalte en wordt in meerdere plaatsen in Nederland georganiseerd. De Heerenzitting is een ontmoetingsplek en informele netwerkplaats voor ondernemers uit de regio. Lokale of regionale ondernemers kopen een aantal plaatsen voor deze uitsluitend voor heren toegankelijke bijeenkomst en nodigen klanten, relaties of collega’s uit, waarbij de ondernemer als gastheer optreedt.

Een Heerenzitting wordt jaarlijks georganiseerd op een vaste zondag in het jaar, telkens op dezelfde locatie. De dresscode is ‘black tie’, dus elke heer komt in zwarte smoking. In Reimink worden de ‘Sallandsche Heeren’ getrakteerd op een programma vol dans, show en entertainment, waarbij het verrassingseffect groot is, want het programma wordt vooraf niet bekend gemaakt! En natuurlijk komt de inwendige mens niets tekort!

Eerdere edities van de Raalter Heerenzitting vonden plaats in De Leeren Lampe en men is uit nood een jaar uitgeweken naar het Hoftheater. “Maar met Reimink hebben we een prima partner gevonden en gooien we het dus ook over een andere boeg”, stelt Ruud Hendriks van Starfactory. “We hebben besloten om de regio te vergroten. Nu zijn ondernemers uit heel Salland welkom.”

Naast een nieuwe uitstraling en de samenwerking met Reimink is er ook voor het eerst een goed doel aan de Heerenzitting gekoppeld. Een deel van de opbrengst gaat naar een vooraf bekend te maken sociaal/cultureel doel in Salland. De inschrijving is inmiddels van start gegaan. Ondernemers uit Salland kunnen info inwinnen via staging2.heerenzitting.nl of staging2.reimink.com. Kaarten reserveren is vanaf nu mogelijk via info@heerenzitting.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.