guru josh project met infinity naar lucky

Guru Josh Project, bekend van de hitsingle Infinity 2008, verzorgt zaterdagavond 8 november een uniek optreden bij Lucky Rijssen. Momenteel staat Infinity 2008 op de eerste plek in de Top 100 en tweede in de Top 40 van Radio 538. Kortom, een uniek moment om te genieten van het populairste nummer van het moment tijdens Nite2go in Lucky.

Nite2go is de benaming voor de zaterdagavond in Lucky. Het uitgaanscentrum is iedere zaterdag vanaf 21.30 uur geopend en kenmerkt zich door de veelzijdigheid aan entertainment, sfeer, service en bovenal gezelligheid van begin tot eind. Met vijf zalen, een groot terras, een rookruimte en twee sfeervolle plaza’s is Lucky een centrum voor de stapper die gezelligheid en kwaliteit voorop stelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.