groot feest na eerste goal in nieuw tenue

“Laten we het eerste doelpunt in onze nieuwe tenues maar eens uitgebreid gaan vieren.” Dat moeten de voetballers van SV Heeten 4 voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen EMMS 4 hebben gedacht. Zo gezegd, dus zo gedaan. Maar het liep zondagochtend wel even iets anders. Want niemand had vooraf natuurlijk bij het scenario stilgestaan dat het eerste doelpunt in nieuwe shirts wel eens een eigen doelpunt zou kunnen zijn.

De nieuwe shirtjes, voorzien van mooie opdruk van Café Bosgoed Heeten, brachten de jongens van Heeten overigens wel geluk. Ondanks de eigen goal van Jordy – die daarvoor in de rust hartelijk werd uitgelachen door zijn nieuwe sponsor Remco Dufour – wisten de Heetenaren het duel in de zesde klasse wel met 5-2 te winnen. Het was pas de eerste overwinning van het seizoen, na vier gelijke spelen en drie nederlagen. Alle reden voor een feestje dus, in de kantine en bij Bosgoed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.