groot eerbetoon aan bach in het wooldhuis

De klassieke componist J.S. Bach krijgt vrijdag 7 november een eerbetoon in het Wooldhuis in Heino. De avond heeft als werktitel ‘Bach in het Wooldhuis’. De Heinose mimegroep Koeleur begint de avond met iets heel speciaals: Een echt levend draaiorgel mét draaiorgelmuziek. Benne Solinger doet de presentatie. ‘Bach in het Wooldhuis’ is uiteindelijk van de grond gekomen met inzet van veel vrijwilligers en steun van sponsors.

Bach stond bekend om zware kerkelijke muziekstukken, maar op 7 november is het een mooie en luchtige avond. Er komen met name veel vrolijke ‘wereldse’ stukken voorbij. Maar zijn kerkelijke composities zullen zeker niet ontbreken. Het orgel wordt deze avond bespeeld door Piet Lievense. Andere instrumenten die deze avond te beluisteren zijn, zijn cello, dwarsfluit, vleugel en gitaar. De vele amateur- en beroepsmusici die meewerken aan de avond wonen in Heino of hebben er een relatie mee.

Kaarten (inclusief koffie, koek en een drankje) kosten 7,50 euro (kinderen tot 16 jaar 5 euro) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Guus Speelgoed en het Wooldhuis. Aan de zaal betaal je 10 euro (kinderen 6 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.