gratis cocktails bij openingsweekend laurels

Meldden we vorige week donderdag al dat er zaterdagavond een spectaculaire ‘Cocktailparty’ wordt gehouden bij Café Laurel’s in Raalte, nu weten we inmiddels dat die party onderdeel uitmaakt van een heel openingsweekend. Want niet alleen zaterdagavond zijn er speciale acties aan de Varkensmarkt in Raalte, ook zondag zijn er leuke acties.

Het idee van de twee showshakers op zaterdag blijft natuurlijk bestaan. Twee flairtenders voorzien zaterdag 15 november – op Tom Cruise-achtige wijze uit de film ‘Cocktail’ – iedereen van een cocktail. Daar moet je wel even voor vragen en je bonnetje, die je bij binnenkomst hebt gekregen, inleveren. De ‘Cocktailparty’ begint zaterdag om 21.30 uur.

Het vernieuwde restaurant heeft een strakke en stoere look gekregen met een kinderhoek voor de kleinste gasten die lekker groot is. Dit weekend – wanneer de kleinsten met de intocht van Sinterklaas toch al verwend worden – kunnen kinderen bij Laurel’s leuke prijzen winnen, zoals bonnen voor de Intertoys, kaartjes voor SintShowPaleis of een etentje met je beste vriendjes. Voor ieder kind dat dit weekeinde naar Laurel’s komt ligt er een verrassing klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.