goudhaentje 2008 nomineren kan beginnen

Met ingang van donderdag 27 november is de verkiezing voor het ‘Goudhaentje van 2008’ van de gemeente Raalte van start. Wie dat ‘Goudhaentje’ gaat worden ligt in jouw handen, want je kunt zelf personen nomineren. De winnaar van de prestigieuze titel wordt door een jury bepaald.

Het ‘Goudhaentje van Raalte’ is een initiatief van de gemeente Raalte, nadat Henk Robben van het CDA deze prijs vorig jaar had geopperd. Dit naar aanleiding van het voor Raalte succesvolle laatste weekend van oktober, toen Raalte flink op zijn kop stond. Zangeres Maaike Jansen en schaatser Jan Smeekens zetten Raalte toen op een geweldig positieve manier landelijk op de kaart. Naar aanleiding van dat bijzondere weekend is de titel ‘Goudhaentje van het jaar’ in het leven geroepen.

Op dinsdag 6 januari maakt de jury, waar burgemeester Piet Zoon sowieso zitting in heeft, de eerste winnaar van het ‘Goudhaentje’ bekend. Wie dat wordt, ligt deels in je eigen handen. Maar let op, want de criteria voor nominatie zijn streng. Zo moet het gaan om een prestatie van één of een groep personen die uit de gemeente Raalte komen. Het mag een prestatie op maatschappelijk, sportief, cultureel of ander terrein zijn, maar het moet wel landelijk positieve aandacht hebben opgeleverd voor de gemeente.

Om iemand te nomineren als ‘Goudhaentje van 2008’ moet je het nominatieformulier invullen. Dat kun je doen op de website van de gemeente Raalte, maar je kunt het formulier ook afhalen bij het gemeentehuis. Downloaden kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld bij Salland Centraal. Je nominatie moet uiterlijk 18 december bij de gemeente Raalte binnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.