Home / archiefcentraal / goede opkomst bij interessante vvd avond

goede opkomst bij interessante vvd avond

De thema-avond van de Raalter VVD-fractie over de economische mogelijkheden van het platteland is maandagavond in Brasserie Zwakenberg in Raalte goed bezocht. Inleiders waren wethouder Yayeri Blijdenstein, Henk Veltkamp van de provinciale statenfractie VVD en Charlie Aptroot, Tweede Kamerlid van de VVD. Zo’n vijftig mensen van belangengroepen en andere standsorganisaties, raadsleden en wethouder Haarman waren aanwezig.

Onder voorzitterschap van Pieter van Veen, voormalig waarnemend burgemeester van Raalte, werd het maandag een interessante avond, waarbij de nodige vragen werden gesteld aan de inleiders. Maar ook de aanwezige mensen uit het buitengebied kregen genoeg gespreksstof toegediend. Ook LTO Noord afdeling Salland had een belangrijke bijdrage aan de thema-avond, zij overhandigde Charlie Aptroot een petitie over de versnelde invoering van de ammoniakreductie.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.