goede opkomst bij interessante vvd avond

De thema-avond van de Raalter VVD-fractie over de economische mogelijkheden van het platteland is maandagavond in Brasserie Zwakenberg in Raalte goed bezocht. Inleiders waren wethouder Yayeri Blijdenstein, Henk Veltkamp van de provinciale statenfractie VVD en Charlie Aptroot, Tweede Kamerlid van de VVD. Zo’n vijftig mensen van belangengroepen en andere standsorganisaties, raadsleden en wethouder Haarman waren aanwezig.

Onder voorzitterschap van Pieter van Veen, voormalig waarnemend burgemeester van Raalte, werd het maandag een interessante avond, waarbij de nodige vragen werden gesteld aan de inleiders. Maar ook de aanwezige mensen uit het buitengebied kregen genoeg gespreksstof toegediend. Ook LTO Noord afdeling Salland had een belangrijke bijdrage aan de thema-avond, zij overhandigde Charlie Aptroot een petitie over de versnelde invoering van de ammoniakreductie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.