Home / archiefcentraal / gitarist don ross concerteert in hoftheater

gitarist don ross concerteert in hoftheater

De Canadese fingerstyle-gitarist Don Ross geeft op zondag 16 november een concert in het Hoftheater in Raalte. De Sallandse gitarist Arnaldo Lopez staat n het voorprogramma. Don geeft maar twee optredens in Nederland. Naast het concert in Raalte speelt hij ook in Den Haag. Het concert in het Hoftheater begint om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV Raalte en op de avond zelf bij de theaterkassa.

Don is één van de stijlvernieuwers van de steelstringmuziek. Als enige gitarist is het hem gelukt het prestigieuze US National Fingerstyle Guitar Championship voor de tweede keer te winnen. Hij heeft inmiddels dertien CD’s uitgebracht voor verschillende labels. De concerten van Don Ross worden georganiseerd door de Stichting Steelstring, die de akoestische fingerstyle muziek promoot door heel Nederland.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.