Home / archiefcentraal / gigantische afstraffing voetballers sv raalte

gigantische afstraffing voetballers sv raalte

SV Raalte heeft zondagmiddag met maar liefst 11-1 verloren van Activia. Al na een dik half uur was de stand 9-0. Raalte begon ontzettend slap aan de wedstrijd en werd volledig afgebluft door de nummer twee van de ranglijst.

Elke kans van de thuisploeg werd verzilverd, werkelijk alles lukte. Iedere voorzet, iedere actie en ieder afstandsschot leidde direct of indirect tot een doelpunt. Activia heeft de beschikking over een zeer lange en beresterke spits, Coen Kolkman, hij kopte er deze middag zes binnen. “Wat moet ik hier tegen doen?”, vroeg trainer Stegeman zich hardop af.

In de tweede helft was Activia uitgeraasd en scoorde het slechts tweemaal. Jurry Tibben scoorde namens Raalte de 11-1, wat uiteindelijk de einduitslag was. Een enorme blamage voor de Raaltenaren. Zij zullen deze middag niet snel vergeten.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.