Home / archiefcentraal / gereedschapsdepot de horte flink opgeknapt

gereedschapsdepot de horte flink opgeknapt

Landschap Overijssel heeft onlangs het gereedschapsdepot op Landgoed de Horte bij Dalfsen grondig onder handen genomen. De Horte is één van de drie gereedschapsdepots van Landschap Overijssel, naast een depot in Twente en één in de buurt van Deventer. Iedere week worden aanhangers met gereedschap vanuit die depots door de provincie verspreid voor gebruik door vrijwilligersgroepen.

Het nieuwe seizoen voor vrijwilligers in het landschapsonderhoud is alweer drie weken oud. Met de Natuurwerkdag op de eerste zaterdag in november is de aftrap gegeven voor het nieuwe seizoen. Wekelijks zijn in de winterperiode in Overijssel verschillende lokale groepen actief met het beheer van natuur en landschap. Al die lokale groepen worden door Landschap Overijssel gesteund, bijvoorbeeld in de vorm van het leveren van gereedschap.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.