geen winnaar vierde wedstrijd van de week

Raar maar waar, de vierde Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week kent geen winnaar. Dat is des te opmerkelijker als je weet dat ene Jos Bakker de uitslag van het duel tussen Holten en Heeten (0-5) goed voorspeld had. Het opgegeven e-mailadres bestaat niet, terwijl met het betreffende ip-adres al onder vele namen op onze site is gereageerd. Is deze grappenmaker nu zelf slachtoffer geworden van een geintje? Hij loopt in ieder geval een Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro mis.

Op de redactie van Salland Centraal hadden we overigens al snel in de gaten dat we hier mogelijk met een grappenmaker van doen hebben, aangezien Jos Bakker, trainer van Eibergen, voorheen de manschappen van zowel Heeten als Holten onder zijn hoede had. Het zou kunnen zijn dat de ‘echte’ Jos Bakker inderdaad een 0-5 uitslag had voorspeld, maar dat leek niet aannemelijk. Bronnen binnen de selectie van Heeten hebben inmiddels bevestigd dat een van de spelers zich heeft voorgedaan als hun voormalige coach. Jammer, maar helaas: Geen gratis Derbystar dus!

Voor komend weekeinde hebben we het competitieduel tussen SV Raalte en Mariënheem op het programma als Wedstrijd van de Week. De thuisploeg heeft nog wat recht te zetten na de gigantische 11-1 afstraffing van afgelopen weekeinde. Op Sportpark de Arkelkuip in Raalte ontvangt zij zondag 9 november om 14.00 uur de gasten uit Mariënheem, die met veertien punten uit acht wedstrijden meestrijden om de hoogste plaatsen. SV Raalte doet het met negen punten iets minder goed en staat op een negende plaats in een competitie van twaalf teams.

Vanaf woensdag 12.00 uur is het weer mogelijk om een gokje te wagen en je voorspelling door te geven. Daar wordt een nieuw bericht met reactiemogelijkheid voor aangemaakt. Intersport stelt wederom een Derbystar-voetbal beschikbaar. De nieuwe ronde sluit zondag om 14.00 uur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.