frank buitenhuis grote man in luttenberg

Het onstuimige weer heeft vrijdag geen invloed gehad op de opkomst van ruiters en amazones bij het paardenevenement Jumping Indoor Luttenberg. Het werd zelfs gezellig druk, onder andere in de kantine van de manege waar het goed toeven was.

De paarden bleven ondertussen rustig en presteerden – ondanks de wind rond de manege – prima. Grote man op de derde dag van Jumping Indoor Luttenberg was absoluut Frank Buitenhuis uit Holten. Hij wist maar liefst drie van de vier zware rubrieken naar zijn hand te zetten en liet daarmee een paar gerenommeerde ruiters achter zich. Kijk voor meer uitslagen van de afgelopen dagen op staging2.jumpingindoorluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.