fietsroutes langs landgoederen geopend

Het toeristisch leven uit Olst-Wijhe is donderdagmiddag uitgerukt naar landgoed De Haere. Daar mocht wethouder Jonny Hollander namelijk het eerste exemplaar van het boekje met de fietsroutes langs landgoederen in de regio in ontvangst nemen. De opening van de twee fietsroutes ging donderdag gepaard met veel muziek, theater en een gezellige wandeling.

Olst-Wijhe heeft heel erg bijzondere landgoederen. Uitgestrekte landerijen met grote huizen en parken, maar ook landgoederen met kleinere buitenplaatsen. Het Toeristisch Platform heeft langs deze landgoederen twee prachtige fietsroutes uitgezet. Naast de routes is het boekje rijkelijk gevuld met achtergrondinformatie en illustraties van toen en nu. Met informatie over de gebouwen en landerijen weet het boekje de fietser de hele route te boeien.

Het boekje ‘Landgoederen in Olst-Wijhe’ is vanaf volgende week op diverse punten in de gemeente verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.