ferrari rit voor winnaars c1000 raalte noord

Jan Jonkman van Jonkman Auto’s uit Raalte heeft afgelopen weekeinde drie winnaars van een speciale actie van de C1000 in Raalte Noord een ritje in een echte Ferrari kado gegeven. Zo’n prijs win je natuurlijk niet iedere dag, dus ging de heer Hoeksema eerder weg bij een verjaardag uit Emmen en liet ook hij het rondritje niet schieten. De ritten werden de C1000 door Jonkman aangeboden in het kader van het 10-jarig jubileum van de supermarkt.

Kinderen konden afgelopen weekend allerlei spelletjes doen, onder leiding van de Landstede, afdeling Sport en Beweging. De organiserende leerlingen hadden de spelletjes in het teken van de supermarkt gehouden, zoals het koffiepakken tillen, een erwtenrace en spekkies raden. In de supermarkt konden klanten meedoen aan het 7Up-Wervelwindspel, waarbij het de bedoeling was om in 25 seconden zoveel mogelijk balletjes te vangen. Han van Rhee wist daarmee honderd euro aan gratis boodschappen te winnen.

Deze week is de laatste feestweek van de jubilerende C1000 met veel prijzen die worden verloot onder ingeleverde kassabonnen. Zo worden er onder andere een Perfect Draft, een Senseo-koffiezetapparaat, een televisie en één minuut gratis winkelen weggegeven.

Meer foto's