fabienne roelofsen op dreef in luttenberg

Net als de openingsdag is donderdag ook de tweede dag van Jumping Indoor Luttenberg goed verlopen. De ruiters en amazones waren wederom zeer te spreken over de goed gebouwde parcoursen van Pieter Koopmans.

De uit Raalte afkomstige Fabienne Roelofsen was donderdag zeer goed op dreef in de L-rubrieken. Ze wist met haar paard Mona Lisa S beide L-parcoursen te winnen en zal daardoor één van de smaakmakers worden in de finale op zaterdagavond. In de klasse M wist Anna Lisa Makkinga uit Ommen de eerste rubriek op haar naam te zetten. In de tweede rubriek werd zij ook nog eens tweede.

In Manege De Luttenberg gaan vrijdagmiddag de klassen Z (zwaar) en ZZ (zeer zwaar) van start en zullen de professionele ruiters hun opwachting maken. Voor meer informatie kijk op staging2.jumpingindoorluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.