extra kaarten voor sintshowpaleis in raalte

Zowaar een belletje van Sinterklaas. Want op de één of andere manier zijn er op het laatste moment nog een aantal extra kaarten beschikbaar gekomen voor de theatershows van SintShowPaleis in Raalte. Bij de Bruna in Raalte zijn nog ongeveer tachtig kaarten te krijgen voor een aantal shows op vrijdag en zaterdag; zondag is al wel uitverkocht. De webshop is tijdelijk weer geopend, dus de kaarten kun je ook eenvoudig bestellen op sintshowpaleis.nl, je entreekaart krijg je dan bij binnenkomst in het Hoftheater.

Daarnaast is er uiteraard nog steeds de mogelijkheid om naar de twee shows in Steenwijk te komen, op woensdag 3 december. Deze zijn exact gelijk aan de shows in Raalte en bovendien altijd supergezellig! Kaarten voor de shows in De Meenthe in Steenwijk kunnen alleen besteld worden op de site van De Meenthe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.