expositie anna doghikian in strunk geopend

In boerderij Strunk aan de Deventerstraat 64 te Raalte is zaterdag onder warme belangstelling de expositie geopend van Anna Doghikian. Deze in Armenië opgeleide architecte uit Heino maakt met haar krabbels tekeningen van de prachtigste gebouwen. Er zijn gebouwen te zien uit de gehele gemeente Raalte. De aanwezigen besteedden veel aandacht aan de manier waarop Anna’s werkstukken ontstaan en tot kunstwerk worden gemaakt.

Bij de opening werd ook bekend gemaakt dat er speciaal voor boerderij Strunk enkele mooie Sinterklaasattributen uit de ‘oude doos’ beschikbaar zijn gesteld om te exposeren. De expositie duurt nog tot eind december en is elk weekeinde op zaterdag en zondag geopend van 14.00 – 17.00 uur, behalve het laatste volledige weekeinde van de maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.