er zijn ook heus wel vrolijke grijze containers

Grijze containers zijn écht grijs. Op de ROVA-dagen voor grijs afval vormen ze bijvoorbeeld een lang grijs lint langs de straat. En dan worden ze verder ook nog eens gebruikt als klikkende kliko, waar de politie snelheidsmeters in stopt om ons te bekeuren voor te hard rijden.

Die grijze containers zijn niet bepaald goed voor onze stemming. Behalve dan als je op dinsdag door Heino rijdt. Daar staat om de veertien dagen een vrolijke container aan de weg. Wij stellen voor dat heel Salland zijn container opfleurt. Stuur het resultaat gerust op naar de redactie. Als het een beetje loopt, verbinden we er een leuke prijs aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.