duimen omhoog voor nieuwe slagerij haarle

Kwaliteitsslager Sander Bouwhuis heeft vorige week donderdag de deuren geopend van zijn vernieuwde pand. De slagerij in Haarle is in verband met een verbouwing ruim twee weken gesloten geweest. Het hele interieur is vernieuwd, de entree is aangepast en de etalageruimte voor de vleeswaren heeft een prominentere rol gekregen.

“De reacties zijn hartstikke positief”, vertelt Sander Bouwhuis. “En wij zijn ook dik tevreden. De winkel ziet er veel mooier uit en heeft nu ook nog meer lichtinval.” Daarnaast is tevens de keuken deels aangepast, aangezien Bouwhuis zich verder wil specialiseren in kant en klare maaltijden. Bouwhuis is een ambachtelijk slager. Hij selecteert zelf zijn runderen en slacht op locatie. “En dat doet niet iedere slager meer tegenwoordig”, stelt hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.