drie keer goud voor rhonradturnsters

De Rhönradafdeling van SV Raalte heeft zaterdag drie maal goud gewonnen tijdens de jaarlijkse teamwedstrijden rhönradturnen in Groot Ammers. Maar liefst 26 turnsters uit Raalte deden mee. Zo’n vijftien supporters waren meegereisd. De Raalter turnsters waren verdeeld over zeven teams, die per niveau moesten inschrijven.

De nieuwste leden deden mee in de klasse L4, waarbij ze meteen met ruim twee punten voorsprong eerste werden. Martine Temmink, Esther Heinen en Quinte Groen mochten dus de eerste gouden medaille in ontvangst nemen namens SV Raalte. Ook het L6-team behaalde goud met een zeer ruime voorsprong op de tweede plaats. Dit team bestaat uit Kimberly Holterman, Helma Roescher en Ilse Schutte.

Het mixteam, bestaande uit Mirjam Heinen (L6), Anne Kruiper (L8) en Eline te Wierik (L10), behaalde ook de gouden plak. Het L8-team (Shirley Holterman, Elise Elshof en Esmee Nijlant) werd derde, net als het andere mixteam dat werd gevormd door Alyssa van der Zon, Myrthe Gooij, Wiljanne Regeling en Rianne verschuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.