dode bij ongeval op raalterweg bij wesepe

Een 24-jarige man uit het Drentse Fluitenberg is zaterdagochtend rond de klok van 7.45 uur omgekomen bij een verkeersongeval op de Raalterweg ter hoogte van Wesepe. De man reed in de richting van Raalte en raakte in een flauwe bocht de controle over het stuur kwijt. Daardoor raakte hij in de slip en kwam hij op de verkeerde rijbaan terecht.

Het gevolg was een frontale aanrijding met een vrachtauto die richting Deventer reed. Deze werd bestuurd door een 50-jarige chauffeur uit Tiel. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Vermoedelijk is gladheid ter plaatse de oorzaak geweest van het noodlottig ongeval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.