dit is hem dan de stoppelkraker van 2008

Een nieuw carnavalsjaar betekent een nieuw carnavalslied. Vier jaar geleden begon de carnavalsvereniging de Stöppelkaters met een speciaal concours voor het echte carnavalslied, en dat blijkt toch behoorlijk succesvol te zijn. Dit jaar werd de Stöppelkraker door een debuterende groep gemaakt. Geïnspireerd door het ouderlijk voorbeeld in onder meer het vroegere Lös Hekwerk bracht de groep 85 DB het swingende ‘Woar is de Lampe?’

‘Woar is de Lampe’ was één van de zes krakers die in afgelopen zaterdag de race waren voor de Stöppelkraker van het jaar 2008. De jury onder leiding van Vera Aa was unaniem dat dit nummer de nieuwe Stöppelkraker moet worden. Goed, wel leuk en aardig. Maar dat wisten we toch al? Jawel, maar hebben we het nummer eigenlijk al wel eens gehoord? Niet? Dat komt dan goed uit want ‘Woar is de Lampe’ is hier nu gratis en voor niets te downloaden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.