discogangers dansen op autos bij takens

Op het parkeerterrein bij uitgaanscentrum Takens in Bakbrug zijn in de nacht van zaterdag op zondag enkele auto’s beschadigd. Vermoedelijk is er door enkele baldadige discogangers op de auto’s gedanst. Aangezien er zaterdag ook discobussen uit Raalte een bezoek aan Takens hebben gebracht, vraagt één van de slachtoffers uit Ommen via Salland Centraal om meer aandacht voor het incident.

“Misschien heeft iemand uit Raalte of omstreken iets verdachts gezien en wil dit aan de politie doorgeven”, aldus de 21-jarige man uit Ommen, wiens rode Fiat Cinquecento slecht uit de strijd is gekomen. “De auto wordt hoogstwaarschijnlijk ‘total loss’ verklaard. De achterklep is beschadigd, er zit een deuk in de motorkap en het dak is flink ingedeukt. Waarschijnlijk is de dader via de motorkap het dak op geklommen, want er staan ook schoenafdrukken op de motorkap.”

De Fiat van de Ommenaar is in de nacht ergens tussen 01.00 en 05.00 uur toegetakeld. “Maar niet alleen mijn auto is beschadigd. Er zijn meerdere gevallen bekend. Zo is bijvoorbeeld ook de auto van een werknemer van Takens beschadigd. Maar misschien zijn er wel meer slachtoffers, wie weet… Die kunnen zich uiteraard nog altijd melden bij de politie. Net als eventuele getuigen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.