Home / archiefcentraal / boerenrockers ja dat zal in cafe spoolder

boerenrockers ja dat zal in cafe spoolder

De boerenrockformatie ‘Ja dat zal’ verzorgt zaterdag 15 november een optreden in café Spoolder in Luttenberg. Het repertoire van de band bestaat uit covers van onder andere Normaal, Status Quo, ZZ Top, CCR en piratennummers die zijn ondergedompeld in een ‘Rock ‘n Roll’-sausje.

Ook speelt de band een groot aantal eigen nummers waaronder natuurlijk de nieuwe single ‘Spring’. Eind oktober speelde ‘Ja dat zal’ dat nummer nog live in de Regiotap met Willy Oosterhuis. Aanvang is om 21.30 uur. Voor meer informatie kun je bellen naar 0572-301837 of een kijkje nemen op www.jadatzal.nl.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.