boerenrockers ja dat zal in cafe spoolder

De boerenrockformatie ‘Ja dat zal’ verzorgt zaterdag 15 november een optreden in café Spoolder in Luttenberg. Het repertoire van de band bestaat uit covers van onder andere Normaal, Status Quo, ZZ Top, CCR en piratennummers die zijn ondergedompeld in een ‘Rock ’n Roll’-sausje.

Ook speelt de band een groot aantal eigen nummers waaronder natuurlijk de nieuwe single ‘Spring’. Eind oktober speelde ‘Ja dat zal’ dat nummer nog live in de Regiotap met Willy Oosterhuis. Aanvang is om 21.30 uur. Voor meer informatie kun je bellen naar 0572-301837 of een kijkje nemen op staging2.jadatzal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.