Home / archiefcentraal / blekkerhoek griezelt vrijdag met halloween

blekkerhoek griezelt vrijdag met halloween

Griezelen maar. Speeltuin Blekkerhoek vormde vrijdagavond de locatie voor een echte Halloweenavond. Zo’n 45 kinderen waren op de avond afgekomen. De kinderen begonnen met het uithollen en uitsnijden van kalebassen, daarna volgde een filmpje.

Een ‘echte’ heks las een verhaaltje voor uit haar boek, waarna er een lampionnentocht door de Blekkerhoek was uitgezet. Het bleek dat de Blekkerhoek vreselijk behekst was. Nadat de jongste kinderen weer waren opgehaald, konden de oudere kinderen meedoen aan een griezeltocht.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.