bij iedere overwinning weer een bal gehakt

Het voetbalelftal van Rohda Raalte C3 is gedeeltelijk in het nieuw gestoken door hun hoofdsponsor Loohuis Installatietechnieken. Het bedrijf heeft het hele team voorzien van voetbaltassen. Rohda C3 is dit seizoen voortvarend gestart en gaat met zeven zeges uit zeven wedstrijden ruim aan kop in de derde klasse F. Het team draait dit seizoen dus erg lekker.

Rohda C3 is een zeer gretig en fanatiek team onder leiding van Henk Bekmann. Zij heeft haar spulletjes allemaal goed voor elkaar met trainingspakken, goede tenues, inloopshirts en nu dus ook nieuwe tassen. De junioren trainen twee keer in de week, want zij willen goed voor de dag komen tegen de C1’s van onder andere Haarle, Luttenberg, Broekland en dorpsgenoot SV Raalte.

Leider Henk Bekmann heeft met de jongens afgesproken dat hij bij iedere nieuwe overwinning een bal gehakt in de Rohda-kantine bestelt, dus dat kan voor Henk nog wel eens een duur seizoen worden. Nog geen enkele wedstrijd ging verloren, er werd al 27 maal gescoord en de jonge ploeg kreeg was vijf doelpunten tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.