bij de brinkerhoek zijn ze gewaarschuwd

Zaterdagmiddag meldden we al dat je van de bladbakken van de gemeente Raalte beter geen misbruik kunt maken. Want na een waarschuwing raak je gewoon je bladbak kwijt. Moet je zelf maar zien waar je je blad laat. Ook al is het de buurman die er andere dingen ingooide: Je bent je bak bij een tweede overtreding kwijt.

Kregen we een mailtje vanuit de Dahliastraat in Raalte. Daar hadden ze vorige week ook een bladbak gezien waar duidelijk ander spul dan blad in lag. Stom om dat te verklikken? Misschien. Maar waarschuwen kan ook helpen. Wellicht dat boze buur er nu geen kamerplanten meer ingooit? Dat geldt overigens ook voor de Heesweg in Raalte, waar al enige tijd een briefje met de laatste waarschuwing hangt. Bij de Brinkerhoek is men nu in ieder geval gewaarschuwd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.