berry broekhof prins van dondermadeurs

De Dondermadeurs hebben afgelopen zaterdag tijdens het ‘Avondje Broekland’ in Zaal de Hoppe hun nieuwe carnavalsprins gepresenteerd. Die prins hoefde niet ver te lopen, het gaat namelijk om Berry Broekhof, de uitbater van De Hoppe. Hij presenteerde zich aan zijn ‘onderdanen’ op het dak van het café. Elroy Elshof is de nieuwe jeugdprins van de Dondermadeurs.

Na het afvoeren van Jeugdprins Roy I en Prins Henny I werd zaterdag eerst de nieuwe jeugdprins opgevoerd. Er kwam een heuse bejaarde in een rolstoel de Donderburcht binnen gereden. Maar na wat onderzoek, bleek dat hij toch jonger was dan zijn uiterlijk deed vermoeden. Nadat het masker af werd gedaan kwam Elroy Elshof als nieuwe jeugdprins naar voren.

Tegen de klok van elf, na het humoristische optreden van Jan de Postman, werd iedereen verzocht naar buiten te gaan. Daar stond een aanhangwagen met een pop erop en om die pop zat een doek. iedereen was benieuwd wie daar nou onder zat. Toen er opeens vuurwerk vanaf het dak van de Hoppe kwam stond daar Prins Berry Broekhof, gepresenteerd op het dak van zijn eigen café.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.