benefiet brengt 5500 euro op voor sloppen

Het benefietoptreden dat het Lettelse theatergezelschap Zwiekoteboebo afgelopen vrijdag in het Hoftheater gaf, heeft 5.500 euro opgebracht. Dit bedrag is bestemd voor de van oorsprong uit Lettele afkomstige pater Jan Brinkhof. Hij werkt in de sloppenwijken van Lima in Peru.

De avond was georganiseerd door Soroptimistclub Raalte Nijverdal SallAnders, maar het echte werk moest natuurlijk verzet worden door Zwiekoteboebo. De vier heren hadden speciaal voor deze avond een cocktail gemaakt van succesvolle sketches uit vorige voorstellingen. Daarbij was er ook een kleine try out van de komende theatershow. De heren scoorden met hun vrolijke en pretentieloze onzin weer vele lachsalvo’s.

Aan het eind van de avond kon Dorothé Groen – Schulten, voorzitter van Soroptimistclub Raalte Nijverdal SallAnders, een cheque ter waarde van 5.500 euro overhandigen aan Marjolein Brinkhof, een nichtje van de pater. Marjolein vertelde daarbij ook nog even kort over het werk van haar oom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.