beiaardier luistert intocht van sinterklaas op

In overleg met de gemeente Raalte en met het comité dat beslist over de Raalter intocht van Sinterklaas, heeft beiaardier Henk Veldman besloten om het carillon van de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing komende zaterdag te bespelen. Het is een gedane belofte die Veldman dus na gaat komen. De Amersfoorter bespeelt zaterdag 15 november van 13.00 tot 13.30 uur en van 15.00 tot 15.30 uur de klokken van de Kruisverheffing.

“Het carillon verdient het om in een grote belangstelling te staan, want het is een instrument van grote klasse”, zo liet Veldman zich eind oktober tegenover Salland Centraal ontvallen. “Zij kan veel sfeer brengen. Met Sinterklaas, met Kerst, met de grote bekende feesten, maar ook met schoolprojecten voor de jeugd. Ik ga er komende zaterdag in ieder geval een extra feestelijke gebeurtenis van maken”, zo zegt Veldman nu. En Sinterklaas? Die heeft ons al aangegeven graag onder de klanken van het carillon te worden ingehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.