Home / archiefcentraal / beiaardier krijgt hoog bezoek van pieten

beiaardier krijgt hoog bezoek van pieten

De intocht van Sinterklaas in Raalte is weliswaar alweer even geleden, maar aan een gebeurtenis na afloop van die intocht willen we graag nog even wat aandacht schenken. Het gaat om de actie van een zestal Pieten.

Die Pieten beklommen kort na de intocht als gelouterde klimmers de toren van de Kruisverheffing om een bezoek te brengen aan beiaardier Henk Veldman, die speciaal voor Sinterklaas en alle bezoekers van het Raalter centrum het carillon bespeelde. De beiaardier uit Amersfoort was compleet verrast toen hij – tijdens het spelen van fraaie sinterklaasliedjes – plotseling de Pieten voor zijn neus zag staan. Uiteraard vond hij het wel leuk en liet de Pieten nog even genieten van enkele frisse klanken.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.