azerty business wint fd gouden gazelle

Het razendsnel groeiende internetbedrijf Azerty uit Raalte is uitgeroepen tot Gouden Gazelle van Overijssel. Dat gebeurde zojuist (donderdag 16.00 uur) in de Eusebiuskerk in Arnhem waar Azerty de FD Gazelle won in de categorie Middelgrote Bedrijven.

“We’ve got him”, was de eerste reactie van de Azerty-directie, die bestaat uit de jonge ondernemers Jeroen te Wierik en Richard Klink. “Vooraf zeiden we dat genomineerd worden alleen al een hele eer is, maar nu we hem hebben, is het natuurlijk nog veel mooier. We zijn blij verrast met de onderscheiding. Grote dank gaat uit naar ons personeel, dat zich meer dan honderd procent heeft ingezet de afgelopen jaren. Met dit team hebben we heel veel in onze mars. En dat willen we de komende jaren graag laten zien aan heel Nederland en België.”

De Gazellen-ranglijst van het Financieel Dagblad komt tot stand op basis van de gedeponeerde omzetcijfers, gemeten over de laatste drie jaar. Bedrijven die in die periode twintig procent of meer zijn gegroeid, in het laatste jaar geen negatief resultaat hebben gerealiseerd en geen omzetteruggang hebben gekend, dongen mee naar de prestigieuze titel.

Azerty Business is E-tailer en sinds oktober 2004 actief vanaf het industrieterrein in Raalte. Het bedrijf verkoopt alleen via internet. Je kunt er terecht voor componenten, PC’s, beeld en geluid, foto en video, telefonie en GPS en Gaming.

De Gouden Gazelle komt in de ‘prijzenkast’ te staan naast de Hewlett Packard Rising Star 2007 en beste Online Hardware Shop 2007. Volgens Klink en Te Wierik is de kracht van Azerty terug te voeren op de perfecte balans tussen kwaliteit in communicatie, distributie en service in combinatie met de juiste prijs. “We zijn continu alert op nieuwe ontwikkelingen, nieuwe producten, prijsmarges en consumentenrechten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.