auto restyle popping poetst en polijst autos

Je stoffige gebutste auto er weer als nieuw laten uitzien? Auto Restyle Popping biedt hulp. Mark Popping en zijn medewerker Rémon Kattenbeld hebben poetsen en polijsten tot kunst verheven. Daarnaast beheerst Mark ook de kunst van het ‘uitdeuken zonder spuiten’. “Dat maakt mijn bedrijf uniek”, stelt hij. “Over twee, drie jaar hoop ik alom bekend te staan als het beste adres voor kleine schades en deukjes.”

Auto Restyle Popping heeft twee weken geleden de deuren geopend. Het bedrijf huist aan de Overkampsweg 30B in Raalte, in het pand waarin ook Imtho en Way To Go Campingshop gevestigd zijn. De eerste auto’s worden er nu al onder handen genomen. Ondertussen wordt er ook een kantoortje bij de garage/werkplaats ingericht. “Toen mijn vorige werkgever Car Expression ophield te bestaan, heb ik besloten om voor mezelf door te gaan”, vertelt Mark. “Ik wilde niks anders, ik vond dit werk te mooi. Bovendien was een eigen zaak al jarenlang een droom van me Ik kon een groot deel van de oude klanten van Car Expression overnemen. Het vertrouwen is er dus.”

Mark richt zich op particulieren en autobedrijven. Hij helpt de bedrijven om hun auto’s verkoopklaar te maken. Met verschillende speciale poetsmiddeltjes maakt hij het lak weer glanzend. Met een polijstmiddel haalt hij alle kleine krasjes weg en met waterstofzuigers wordt het interieur schoongemaakt. “Van interieur tot het lak, van reservewiel tot kofferruimte, we nemen de hele auto onder handen”, vertelt Mark. “Als wij klaar zijn, ziet de auto er weer als nieuw uit!” Mark laat ter illustratie een motorkap zien, waarvan hij de ene helft onder handen heeft genomen. Een stralend lakje versus een dof, krasserig exterieur. Een wereld van verschil.

Een volledige schoonheidsbehandeling voor je auto duurt (afhankelijk van de auto) een halve tot een hele dag. Een dergelijke behandeling kost minder dan 200 euro. Mark hoopt in de loop der jaren steeds meer particulieren aan te spreken. “Dat wat wij doen, is niet te vergelijken met een wasstraat”, stelt Mark. “Wij laten de auto echt weer glanzen en stralen. Ik denk dat ook steeds meer mensen dat langzamerhand in de gaten krijgen. Nu zijn het nog grotendeels de echte autoliefhebbers, maar het wordt al steeds breder. Zie het als een kleine beurt van de auto. Daarvoor legt iedereen, zonder na te denken, 200 euro neer. Wij verzorgen eigenlijk hetzelfde, maar dan voor het in- en exterieur.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.