atbers uit marienheem warm de winter in

De vroege vogel heeft ze op zondagochtend vast al wel eens voorbij zien komen: De zwart-gele brigade van ATB-Mariënheem. Begonnen in het klein, bestaat de groep inmiddels alweer uit zestien man. En alle zestien hebben ze wat te vieren, want de oude tenues waren duidelijk aan vervanging toe.

Op zich is er dan nog niets te vieren, maar wel als je weet dat er enkele sponsoren bereid zijn gevonden om daar een oplossing voor te verzinnen. Invincible Productions en Trioliet Voertechniek hebben samen met de subsponsoren Gasterij de Kruidentuin, Egbertzen Tuitert en Stichting Midzomerfeesten Mariënheem voor de nieuwe tenues gezorgd. Zodat de ATB’ers uit Mariënheem weer lekker warm de winter in kunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.