apb deelt eerste picknickmanden uit

Om inwoners uit het gebied van Waterschap Groot Salland hun kennis over het waterschap te testen, heeft Algemeen Plattelands Belang (APB) op haar site een aantal vragen geformuleerd over het functioneren en de bestuurlijke taken van een waterschap. Onder de goede inzendingen worden picknickmanden met streekproducten verloot.

De eerste prijsuitreiking vond afgelopen weekend plaats. In de eerste ronde hadden drie inzenders alle vragen goed. Aan mevrouw Groote Schaarsberg en Ronald Jonkman uit Raalte en aan Anita Neplenbroek uit Hoonhorst zijn dus de picknickmanden uitgereikt. Deze week is er weer een nieuwe vragenronde met uiteraard nieuwe prijzen en nieuwe kansen.

Algemeen Plattelands Belang Groot Salland neemt dit jaar deel aan de Waterschapsverkiezingen en is te vinden op Lijst 3. De lijst bestaat uit onafhankelijke personen en leden van lokale partijen, zoals APB Deventer, GB Olst-Wijhe en GB Raalte. Bovendien is een lijstverbinding aangegaan met GB Dalfsen. Voor APB Groot Salland is het van belang om lokaal maatwerk te leveren en vindt het daarnaast zeer belangrijk om het waterbeleid tegen het licht te houden voor wat betreft de situatie in elke kern!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.