aftellen tot eerste show van sintshowpaleis

Sinterklaas is weer in het land en ook in het grootste gedeelte van Salland is de goedheiligman inmiddels wel ingehaald. Komend weekeinde viert de Sint nog een aantal intochten in de regio, maar daarna stort hij zich op een heel andere carrière. Sinterklaas moet namelijk weer flink aan de bak met het SintShowPaleis, dat aftrapt met de spetterende nieuwe theatershow. En voor de shows zijn nog kaarten te koop!

Na successen van afgelopen jaren zullen de Sint en zijn gevolg met het SintShowPaleis dit jaar een aantal extra voorstellingen geven. Op 28, 29 en 30 november zal de voorstelling in Raalte te zien zijn, maar een week eerder al is de nieuwe show dus al te zien in Zwolle. Via de webshop is het niet meer mogelijk om te reserveren, maar het is nog voor bijna alle shows wel mogelijk om bij de Bruna in Raalte kaarten te halen.

Of je krijgt de kaarten één dezer dagen in de brievenbus, want Salland Centraal mocht afgelopen paar weken een aantal kaarten weggeven via onze prijsvraag. Inmiddels is die actie afgelopen en hebben wij de prijzen verstuurd. De families Maatman en Emo uit Raalte en de familie Horstman uit Heino ontvangen vrijdag of zaterdag een sinterklaaspakje van Salland Centraal, zij mogen zondag gratis naar de voorstelling van 16.00 uur in het Regardz Meeting Centre in Zwolle.

Tijdens de anderhalf uur durende show zullen de kinderen en hun ouders, opa’s, oma’s, overige vrienden en familieleden vermaakt worden door de Sint en zijn pieten. Ongetwijfeld gebeuren er weer een boel spannende en leuke dingen tijdens de show, maar dat het één groot feest gaat worden staat helemaal vast! En uiteraard gaat aan het eind van de show niemand met lege handen naar huis.

Muzikaal wordt het ook één groot meezingfeest want alles wordt weer live begeleid door de band ‘Op Stoom & de Schuimpjes’! De muziek van deze live pietenband is tevens te downloaden op de website van SintShowPaleis, of op dinsdag 2 december te horen zijn bij Giel Beelen op 3FM. In tegenstelling tot eerder gemeld treedt de pand niet op pakjesochtend, maar al op dinsdag 2 december op voor de landelijke radio. Ergens tussen 06.00 en 09.00 uur.

SintShowPaleis zorgt met zijn Sint en Pieten ieder jaar weer voor een groot feest voor alle kinderen, maar wil graag nog iets extra’s doen. Ze vindt dat het ook iets moeten doen voor kinderen die niet zomaar naar de shows van SintShowPaleis kunnen komen, dus is er weer een prachtige organisatie als goed doel gevonden, namelijk ’t Lantaarntje in Deventer, dat verzorging en begeleiding biedt aan mensen tot 18 jaar met een verstandelijke beperking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.