123adverteren helpt instanties verder

Werner Gilein was eind september namens 123Adverteren actief op de Raalter Beursvloer. Hij was vooral druk met vele instanties die dankbaar gebruik wilden maken van de kennis en kunde van zijn bedrijf. Hoe je jezelf het best in de markt kunt zetten? Als je er een beetje verstand van hebt is het 123, je ziet het zo.

De Raalter Beursvloer was een vraag- en aanbodmiddag tussen maatschappelijke instellingen en ondernemers in Raalte. Eens per jaar wil men dat organiseren. Salland Centraal probeert dat door te trekken. Iedere week aandacht voor de Beursvloer op de site. Eens in de maand in de weekkrant. Waarbij we iedereen uitnodigen mee te doen. Maatschappelijke instellingen kunnen hun vraag stellen. Ondernemers mogen een aanbod doen. We krijgen graag verslag van uitgevoerde matches.

Gilein: “Wij hebben inderdaad verschillende matches gemaakt. Dat zijn matches met onder meer de Stichting Halve Marathon Raalte, Carinova, Gehandicapten Advies Raad en het Hoftheater. Deze organisaties gaan wij helpen met het ontwikkelen van een marketing- en communicatieplan.” Nou, dat is een aanbod waar je u tegen zegt natuurlijk.

Werner Gilein: “De marathon wil graag aan de weg timmeren om dit evenement meer regionale en landelijke bekendheid te geven. Zodoende willen ze ook meer deelnemers aantrekken. Carinova wil zich gaan richten op het benaderen en werven van vervangers van mantelzorgers. Die mantelzorgers worden ook wel eens ziek of hebben wel eens andere verplichtingen en daar is vaak geen vervanging voor. De buitenwereld weet vaak niet wat daar bij komt kijken om dat goed te regelen en is daar ook niet bekend mee.”

“De gehandicaptenraad wil graag zijn pr-materiaal laten updaten”, vervolgt Gilein. “En het Hoftheater wil zijn marketing met onze steun gaan professionaliseren. In de afgelopen tijd is dat veelal op vrijwillige basis gebeurd, maar nu is de tijd rijp om dat eens goed in de steigers te zetten. De gesprekken met de organisaties zijn nu gepland, waarna we tot uitvoering over gaan. Graag blijven we met jullie in contact over de ontwikkelingen.”

Maar natuurlijk. Want ook Salland Centraal was aanwezig op de Beursvloer en heeft daar aan een ieder aangeboden om aan te helpen. Stuur maar op die persberichten. We plaatsen ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.