woondagen bij wagenmans in lemelerveld

Wagenmans Wonen in Lemelerveld houdt op zaterdag 25 en zondag 26 oktober de Woondagen. Wat mag je verwachten? Gratis interieuradvies van twee binnenhuisadviseurs, culinair genieten van lekkere hapjes van twee top koks, primeurs van de woonbeurs Amsterdam, diverse demonstraties en een expositie keramische kunst.

Wagenmans Wonen presenteert bovendien de compleet vernieuwde winkelstyling. Alle meubels en accessoires worden in geheel nieuwe settings/sfeerhoeken/woonkamers aan het publiek gepresenteerd. Het meest ingrijpende is de nieuwe afdeling ‘Nieuw klassiek’. Zeg maar; klassiek in een modern jasje. Trendy vloeren, nieuwe wandafwerking, nieuwe accessoires en natuurlijk een geheel vernieuwde collectie New Classics meubelen. “We hebben gekozen voor een eigentijdse presentatie”, stelt styliste Gerlinde Berentschot.

“Klassieke meubelen worden ook vaak in klassiek aandoende settings gepresenteerd, maar wij hebben gekozen voor eigentijdse kleuren, materialen en accessoires.” Gerlinde is eigenaar van Stylinde, haar eigen stylingbureau met woonwinkels in Nijverdal en Ommen. Twee maal per jaar richt ze Wagenmans Wonen geheel opnieuw in. “Want een zaak van een dergelijke grootte en met een dergelijke uitstraling, gaat natuurlijk mee met de tijd”, stelt ze.

Tijdens de woondagen geven de stoffeerders van Wagenmans Wonen demonstraties in het leggen van marmoleum, metroflor (pvc) vloeren en parketvloeren. De medewerkers van Wagenmans hebben bovendien diverse primeurs van de Woonbeurs in Amsterdam meegenomen naar Lemelerveld. Op zaterdag 25 oktober zorgt chef-kok Raymond de Haan van Horeca Reimink voor diverse lekkere hapjes en op zondag kunnen de bezoekers de culinaire kunsten van Edith Westendorp van EETIT bewonderen en uiteraard proeven.

Erna Wijninga van interieur- en adviesbureau Stijl&Stijl geeft tijdens de woondagen gratis interieuradvies. Ilse Freriks kan je woonkamer 3D laten visualiseren. Alina Heerink exposeert haar keramische kunst. Kunsthandel en lijstenmakerij de Vos zal alle mogelijkheden laten zien om schilderijen, zweefdrukken of foto’s op een mooie manier in te lijsten. Prima Vista uit Ommen heeft een aantal tafels in diverse stijlen gedekt met mooi tafellinnen, servies en allerlei tafelaccessoires. Deco Home Delmte Heino en Schildersbedrijf Lenferink tonen de verschillende mogelijkheden van wandafwerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.