winnaars dolblij met kaartjes van tcr tours

De kaarten (inclusief vervoer per luxe touringcar) zijn door TCR Tours uit Raalte via Salland Centraal beschikbaar gesteld. Janneke Funk van TCR Tours overhandigde de prijs maandag aan de dolgelukkige winnaars.

De Raaltese José Liesting won twee kaarten (ter waarde van 109,50 euro per stuk) omdat zij een foto instuurde met daarop Marco Borsato en haar twee zoons Tom en Sander. De familie Liesting was de topzanger tijdens een wintersport in het Oostenrijkse Serfaus tegen het lijf gelopen en uiteraard wilde Marco – die ook gewoon op wintersport was – wel even poseren voor de foto. “We willen graag zien of het ‘witte licht’ in het Gelredome net zo wit is als de sneeuw in Serfaus”, schreef José bij de ingestuurde foto.

Paula van Breen uit Luttenberg daarentegen kwam met een compleet andere foto. Volledig in het wit gekleed, staat zij al springend op de foto. “Ik ben er klaar voor en heb er super veel zin in”, aldus Paula, die nu zelfs haar familie en vrienden heeft moeten afbellen voor het concert. Ze is namelijk op de dag van het slotconcert jarig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.