wedstrijd van de week juliana rohda

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. Herman Logtenberg was de vorige speelronde de winnaar en huppelt nu mét Derbystar Classic door Raalte. Hij voorspelde de 2-0 overwinning van ASC’62 op Lemelerveld juist!

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Juliana’31 en Rohda Raalte. Een kraker, want Juliana’31 staat in de eerste klasse E momenteel tweede en verspeelde alleen tegen Jonge Kracht twee punten. Rohda Raalte daarentegen is de trotse koploper en wist tot dusver alles te winnen. Al met al dus een spannend potje zondag aan de kop van de eerste klasse E. Wat wordt de uitslag?

iconJuliana ’31Rohda Raalteicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Juliana’31 en Rohda. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Alleen inzendingen tot zondag 26 oktober 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.