wedstrijd van de week holten heeten

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. Susan Kruitbosch was de vorige speelronde de winnaar en huppelt nu mét Derbystar Classic door Raalte. Zij voorspelde de 3-2 overwinning van Juliana’31 op Rohda juist!

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Holten en Heeten. Een interessant duel, want Holten staat in de vierde klasse H momenteel zesde en boekte zondag een knappe 2-3 zege bij Overwetering. Heeten daarentegen is de nummer drie en valt op vanwege krankzinnige uitslagen. Zo wist Heeten al met 13-0 van Dieze West te winnen en met 9-1 van Sallandia. Maar de ploeg van Willem Balster verloor eerder dit seizoen ook al met 2-8 van Turkse Kracht. Al met al dus een spannend potje zondag in de vierde klasse H. Wat wordt de uitslag?

iconHoltenHeetenicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Holten en Heeten. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Alleen inzendingen tot zondag 2 november 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.