Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week asc lemelerveld

wedstrijd van de week asc lemelerveld

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe wedstrijd van de week in de aanbieding, waar je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. Twan Journée was vorige speelronde de winnaar en huppelt nu mét Derbystar Classic door Broekland. Hij voorspelde de 0-2 overwinning van Broekland op SDOL juist!

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zaterdag het treffen tussen ASC’62 en Lemelerveld. Een derby, en een bekerwedstrijd bovendien. ASC’62 uit Dalfsen komt uit in de derde klasse C op zaterdag en doet het daarin wonderbaarlijk goed. Van de zes duels ging er pas één verloren, waardoor de Dalfsenaren koploper zijn. Lemelerveld speelt in de derde klasse B op zondag en doet het ook goed met dertien punten uit zes duels. Een spannend bekerpotje dus op zaterdag. Wat wordt de uitslag?

icon ASC ’62 Lemelerveld icon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen ASC’62 en Lemelerveld. Alleen de uitslag in reguliere speeltijd is voldoende. Slechts één uitslag per persoon, dat ging de vorige ronde nogal eens mis! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Alleen inzendingen tot zaterdag 18 oktober 14.30 uur zijn geldig!

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.