wedstrijd van de week asc lemelerveld

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe wedstrijd van de week in de aanbieding, waar je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. Twan Journée was vorige speelronde de winnaar en huppelt nu mét Derbystar Classic door Broekland. Hij voorspelde de 0-2 overwinning van Broekland op SDOL juist!

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zaterdag het treffen tussen ASC’62 en Lemelerveld. Een derby, en een bekerwedstrijd bovendien. ASC’62 uit Dalfsen komt uit in de derde klasse C op zaterdag en doet het daarin wonderbaarlijk goed. Van de zes duels ging er pas één verloren, waardoor de Dalfsenaren koploper zijn. Lemelerveld speelt in de derde klasse B op zondag en doet het ook goed met dertien punten uit zes duels. Een spannend bekerpotje dus op zaterdag. Wat wordt de uitslag?

iconASC ’62Lemelerveldicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen ASC’62 en Lemelerveld. Alleen de uitslag in reguliere speeltijd is voldoende. Slechts één uitslag per persoon, dat ging de vorige ronde nogal eens mis! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Alleen inzendingen tot zaterdag 18 oktober 14.30 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.