vvd wil klokkenluider in kruisverheffing

Raadslid Piet Pont heeft namens de Raalter VVD-fractie een brief gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders met vragen met betrekking tot het carillon van de Kruisverheffing in Raalte. “Het is vreselijk jammer dat ‘ons carillon’ alleen mechanisch geluid laat horen”, aldus Pont.

In het verleden werd er elke woensdag van 11.00 tot 12.00 en elke vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur gespeeld. De VVD Raalte vraagt het college te willen onderzoeken of het carillon weer regelmatig bespeeld kan worden en met voorstellen te komen waarbij een structureel bedrag in de begroting wordt opgenomen ingaande 2009, voor het handmatig bespelen van het carillon.

Pont: “Laten wij dit culturele bezit, ‘de ziel van Raalte’, weer spoedig in gebruik nemen op de manier zoals het hoort… door te hameren met de vuisten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.