vvd waar blijven die verkiezingsborden

Moet een gemeente verkiezingsborden beschikbaar stellen voor de waterschapsverkiezingen van 13 tot en met 25 november? Gewoon neerzetten die borden, vindt de Raalter VVD. Eigenlijk wil zij wel een principiële discussie voeren over wie die borden moet betalen, wie ze neerzet, over het democratische belang van de verkiezingen en meer van dat soort dingen. Maar de tijd voor zo’n discussie ontbreekt.

In een brief aan burgemeester en wethouders van Raalte klinkt de toon door van ‘laten we die discussie later maar voeren, nu eerst die borden snel neerzetten’. “Als dat verder tot gevolg heeft dat de gemeente voor de kosten opdraait – terwijl het waterschap dat eigenlijk moet doen – dan moet dat maar”, vindt de VVD. Die partij is daar overigens niet bang voor. De relatie met het waterschap is goed en dat zij voor borden zorgen, lijkt de VVD zo logisch als wat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.