volop kinderpret in het raalter hoftheater

Kalebas Produkties presenteert, zondag 26 oktober om 15.00 uur in het Raalter Hoftheater, met de voorstelling ‘Anansi Goes TEEVEE’ stand-up storytelling plus een vleugje cabaret voor iedereen tussen de 6 en 106 jaar. Bovendien is het zondag JeugdTheaterDag in het Hoftheater, dus dan is het er extra leuk.

In de voorstelling ‘Anansi Goes TEEVEE’ zie je hoe Anansi de spin zijn stoutste droom wil verwezenlijken. Daarbij roept hij de hulp in van professor Bobo Konijn. Op een gegeven moment raakt Anansi verstrikt in zijn eigen spinsels en verdwaald tussen werkelijkheid en fantasie. Toch weet hij zich er door list en bedrog weer uit te wurmen. Kaarten à 7,50 euro zijn verkrijgbaar bij de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt of via staging2.hoftheater.nl. Als je nu een kaartje voor de voorstelling koopt, krijg je een gratis CD! En in het Hoftheater zelf krijgen alle kinderen een button en kun je gratis lid worden van de Timmy Tims Theaterclub!

Timyy Tims Theater is een gezamenlijk initiatief van het ZINiN Theater in Nijverdal, Theater De Caroussel in Ommen en het Hoftheater in Raalte om jeugdtheater in de Theaters In Midden Salland (TIMS) extra onder de aandacht te brengen. Kinderen kunnen onder meer gratis lid worden van de Timmy Tims Theaterclub, krijgen hun eigen paspoort en kunnen dan sparen voor een gratis voorstelling. Meer informatie is te vinden op staging2.timmytimstheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.