veel bekijks bij open dag brandweer heino

De brandweer Heino kijkt terug op een zeer geslaagde open dag. Zaterdag was van 11.00 tot ongeveer 16.00 uur iedereen welkom om een kijkje te nemen bij de brandweer. Uiteraard was ook NuHeino.nl van de partij.

Voorafgaand aan de zonnige open dag hielden onder andere burgemeester Piet Zoon en Andre Dijkman (teamleider van brandweer Heino) een toespraak. Hierin kwam de geschiedenis van de kazerne en andere ontwikkelingen met betrekking tot de brandweer aan bod. Aanwezig waren verder ook de commandant van de brandweer en de politie was vertegenwoordigd. Na de toespraken was het tijd om de brandweerkazerne te heropenen.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de kazerne weer aan de eisen van tegenwoordig te laten voldoen en is er het één en andere gerestaureerd. De burgemeester heropende de kazerne door met behulp van een hoogwerker het dak op te gaan, om een grote sleutel te pakken. Terwijl het bakje omhoog ging, verscheen ook een tegel met het brandweerlogo in de bestrating. Met de ‘grote’ sleutel opende Zoon – eenmaal weer op de grond – de voordeur van de kazerne.

De teamleider kreeg vervolgens een grote foto overhandigd, waarna er gelegenheid was om het gehele team met vrijwilligers van de Heinose brandweer persoonlijk te feliciteren. Ook werd er nog even geposeerd voor een groepsfoto. De kazerne was daarmee officieel heropend en iedereen kon naar binnen om deze eens goed te bekijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.