van dik hout na jaren weer naar hellendoorn

Het is al veel te lang geleden dat zanger Martin Buitenhuis en zijn vrienden van Van Dik Hout naar Hellendoorn kwamen. Zaterdag 25 oktober is het eindelijk weer zover, want dan komt de populaire popformatie naar De Lantaarn in Hellendoorn. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 19,50 euro verkrijgbaar, aan de kassa kost een kaartje twee euro meer. Het optreden start om 21.00 uur, de zaal is om 20.30 uur geopend.

Wat moet je nog zeggen over Van Dik Hout? Pinkpop, Lowlands, TMF-awards, singles met Acda & de Munnik, prachtige albums en geweldige nummers zoals ‘Stil in mij’, dat met de jaren alleen in populariteit lijkt toe te nemen. Niet alleen kozen de luisteraars van 3FM het nummer voor het derde jaar op rij tot beste nummer ooit door een Nederlandse band gemaakt, ook werd het nummer verkozen tot beste Nederlandstalige plaat van de vorige eeuw! Wat moet je nog zeggen over Van Dik Hout? Gewoon luisteren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.