typetjes van paul haenen naar capellenborg

Zaterdag 8 november komt Haenen met Dolman naar het Capellenborgtheater in Wijhe, dat daarmee een dijk van een voorstelling heeft weten te boeken. Het ‘tweetal’ speelt als geen ander in op de laatste actualiteit en het publiek in de zaal, alles met een ongekend improvisatietalent.

Haenen (de stem van Bert van Sesamstraat) weet als geen ander mensen te boeien door van alledaagse belevenissen bijzondere gebeurtenissen te maken. Hij doet dat op zeer oorspronkelijke en humoristische wijze. In een maatschappij waarin steeds meer mensen blèren om aandacht is Haenen juist een oase van rust en oprechtheid. Met het typetje Margreet Dolman treedt hij al meer dan dertig jaar naar buiten en is daarmee het langstlopende karakter in de Nederlandse cabarethistorie. En nog steeds fris en zeer alert maar ook soft en sentimenteel.

Paul Haenen en Margreet Dolman brengen vreugde in het leven. In deze voorstelling zullen ook zeer bekende typetjes als dokter Valentijn, dominee Gremdaat en een speciale muzikale gast hun opwachting maken. Kaarten à 16 euro (aan de zaal 18 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in Wijhe bij postagentschap Bourquin en Toerist Office Wijhe. In Olst kun je terecht bij Boek- en kantoorvakhandel Korten. Kijk voor meer informatie ook eens op staging2.capellenborgtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.