twan wint de eerste wedstrijd van de week

De winnaar van de eerste Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is Twan Journée uit Broekland. Net als Jeroen Mars en Marian Holterman heeft Twan de 0-2 overwinning van Broekland bij SDOL juist voorspeld, waarna hij via een loting als winnaar uit de bus kwam. Maandag heeft Twan zijn prijs, een échte Derbystar Classic TT-bal ter waarde van 32,50 euro, in ontvangst mogen nemen. Deze is beschikbaar gesteld door Intersport Schutte uit Raalte.

Voor komend weekeinde staat er opnieuw een derby op het programma als Wedstrijd van de Week. ASC’62 uit Dalfsen speelt al op zaterdagmiddag thuis tegen Lemelerveld in de tweede ronde van de beker. Vanaf woensdag 15 oktober is het weer mogelijk om een gokje te wagen en je voorspelling door te geven. Daarvoor wordt weer een nieuw bericht met reactiemogelijkheid aangemaakt. Intersport stelt wederom een Derbystar-voetbal beschikbaar. De nieuwe ronde sluit zaterdag om 14.30 uur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.